Home > Nieuws > Foto’s Run for Rhino dag in het Safaripark
Zondag 3 april was er in Safaripark Beekse Bergen een benefietevenement voor Run for Rhino. De opbrengst van deze dag gaat volledig naar Save the Rhino: maar liefst € 1875,- !! Wat een grandioos bedrag!!
En: daarnaast zorgt dit bedrag er ook voor dat ik mijn doel van € 10.000 gehaald heb! Ik mag naar Londen toe om daar mee te rennen met team Save the Rhino!

Met een middagtemperatuur van 21 graden en een heerlijk zonnetje is de benefiet dag meer dan geslaagd. Veel dank aan Bart, Clemens en Ellen van Elba catering voor het verzorgen van een heerlijke Afrikaanse Braai. Wat een mooi gebaar dat jullie je belangeloos inzetten voor de Rhino’s: dat verdiend een dikke pluim. Het was heerlijk!

Ook het team van Safaripark Beekse Bergen (Christie en Niels) en de mensen van Stichting Wildlife (Kris en Martijn) wil ik bedanken voor hun hulp bij de organisatie en het beschikbaar stellen van de middelen. Fantastisch dat dit mogelijk was bij jullie in het Safaripark!

Naast de opbrengst uit de kaartverkoop, werd er ook een mooie aquarel van Mariette Evers geveild (opbrengst € 50,-) én werd de laatste Nino verkocht aan Taro Settels (opbrengst € 67,-).

Alle gasten: bedankt voor jullie komst. Dankzij jullie heb ik mijn doel behaald!

Na sluitingstijd van het Safaripark worden de neushoorns op stal gezet, maar eerst nog even spelen: 

Leuk om de zien dat neushoorns gezellig bij elkaar op een hoop liggen te snurken: